Algemene voorwaarden

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Neem deze gebruiksvoorwaarden aandachtig door. Door uw bezoek en het gebruik van deze site gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat, dan verzoeken wij u onze site niet te gebruiken.

Op RentalRotterdam.nl vindt u allerlei interessante informatie over het snel en goed verhuren van uw huis of woning. Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over RentalRotterdam.nl, dan verwijzen wij u naar ons contactformulier. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Suggesties zijn ook welkom, zo kunnen wij onze site zo accuraat mogelijk te houden.

Het is onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Tevreden bezoekers staan bij ons voorop. De inhoud van RentalRotterdam.nl is alleen bestemd voor informatieve doeleinden. Ondanks alle zorg die aan de samenstelling van deze website is besteed, kan de uitgever geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit enige fout of onvolledigheid, die op RentalRotterdam.nl zou kunnen voorkomen.

Eveneens is de uitgever niet aansprakelijk voor enige actie ondernomen op basis van de informatie op RentalRotterdam.nl, die op enigerlei wijze schade berokkent aan derden. Ook aanvaardt de uitgever geen enkele aansprakelijkheid voor handelswijzen op basis van RentalRotterdam.nl, die in strijd zijn met de wet.

Ook kan de uitgever niet garanderen dat iedere bezoeker met zekerheid zijn huis snel kan verkopen. De gebruikte ervaringen van klanten zijn gebaseerd op individuele resultaten en niet bedoeld als garantie dat een ieder dezelfde klantervaring zal hebben. Voor op- of aanmerkingen en/of verbeteringen houdt RentalRotterdam.nl zich te allen tijde aanbevolen.

In geval van onenigheden waarin de Algemene Voorwaarden niet voorzien, zal de beslissingsbevoegdheid altijd liggen bij RentalRotterdam.nl. Dit document is voor het laatst aangepast op 14 februari 2024 en is per direct van kracht.