DISCLAIMER

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Op RentalRotterdam.nl vindt u allerlei interessante informatie over het huren of verhuren van uw huis of woning. Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over RentalRotterdam.nl, dan kunt u het best een e-mail sturen naar info@RentalRotterdam.nl. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. RentalRotterdam.nl garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of aanvragen tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van de niet tijdige ontvangst of verwerking van aan haar gezonden e-mails of andere elektronische berichten.

Het is onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Tevreden bezoekers staan bij ons voorop. De inhoud van RentalRotterdam.nl is alleen bestemd voor informatieve doeleinden. Ondanks alle zorg die aan de samenstelling van deze website is besteed, kan de uitgever geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit enige fout of onvolledigheid, die op RentalRotterdam.nl zou kunnen voorkomen. Suggesties zijn ook welkom, zo kunnen wij onze site zo accuraat mogelijk te houden.

Eveneens is de uitgever niet aansprakelijk voor enige actie ondernomen op basis van de informatie op RentalRotterdam.nl, die op enigerlei wijze schade berokkent aan derden. Ook aanvaardt de uitgever geen enkele aansprakelijkheid voor handelswijzen op basis van RentalRotterdam.nl, die in strijd zijn met de wet.

Ook kan de uitgever niet garanderen dat iedere bezoeker met zekerheid een huis kan huren. De gebruikte ervaringen van klanten zijn gebaseerd op individuele resultaten en niet bedoeld als garantie dat een ieder dezelfde klantervaring zal hebben. Voor op- of aanmerkingen en/of verbeteringen houdt RentalRotterdam.nl zich te allen tijde aanbevolen.

COPYRIGHT

Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder, maar niet beperkt tot, auteursrechten, merkrechten en databankrechten, op de informatie, tekst, afbeeldingen, logo’s, foto’s en illustraties op deze website en op de lay-out en vormgeving van deze website rusten bij RentalRotterdam.nl en/of haar licentiegevers. De informatie op de website is slechts bedoeld voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Het verveelvoudigen en openbaar maken van (delen van) de inhoud van deze website voor niet-persoonlijk gebruik, in welke vorm en op welke wijze ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van RentalRotterdam.nl niet toegestaan.  Het aanbrengen van een hyperlink naar (enige pagina op) deze website is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van RentalRotterdam.nl. RentalRotterdam.nl zal geen toestemming verlenen voor het aanbrengen van een hyperlink indien de inhoud, uitstraling of reputatie van de gastsite zich naar het oordeel van RentalRotterdam.nl slecht verdraagt met de naam en reputatie van RentalRotterdam.nl, haar diensten of de inhoud van deze website.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 5 maart 2020 en is per direct van kracht.