Short Stay Appartement Huren in Rotterdam? [3 Maanden tot 12 Maanden]

Als aantrekkelijk alternatief voor een hotel bieden wij hoogwaardige short stay en full service appartementen in Rotterdam. De volledig gemeubileerde appartementen zijn centraal gelegen en bieden meer ruimte en comfort aan uw personeel dat in Rotterdam verblijft. Zij voelen zich al snel thuis en kunnen maaltijden bereiden in een eigen volledig uitgeruste keuken. De huurperiode kan variëren van 3 maanden tot 12 maanden of langer.

Bekijk alle beschikbare appartementen op onze website. Om een ​​bezichtiging aan te vragen of contact met ons op te nemen, kunt u het best reageren via de contactknoppen naast de beschrijving van de woning waarin u geïnteresseerd bent. Een short stay specialist neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of stuur een e-mail aan info@RentalRotterdam.nl met uw short stay wensen. Wij horen graag van u!

Op een succesvolle short stay,

Team Rental Rotterdam™


7 Redenen Om Te Kiezen Voor Rental Rotterdam™:

  Centraal Gelegen Appartementen met WOW-Effect! 
  Transparante All-in Prijzen: Geen Verborgen Kosten 
  Zeer Flexibele Huurperioden: 3 Maanden tot 12 Maanden
  Ook Huisvesting Van Complete Teams 
  Volledig Uitgeruste Keuken & Badkamer 
  Extra’s Zoals Linnenservice, Zwembad en Parkeerplaats 
  Vriendelijke & Professionele Service


WAAR WIJ SHORT STAY HUISVESTING AANBIEDEN

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige short stay en full service appartementen in de regio Rotterdam. Neem contact met ons op voor een short stay in één van de volgende wijken / stadsdelen: Centrum, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Maasvlakte, Europoort.